Yin Yang Yoga Bennekom

GROEPSLESSEN

Er vinden buiten groepslessen plaats op:

- elke maandagochtend (9.00- 10.15 en 10.30- 11.45)

- elke maandagavond (20.30- 21.45)

- elke vrijdagochtend (9.00- 10.15 en 10.30- 11.45); groep van 9.00 is VOL; u kunt op een wachtlijst worden geplaatst.

 

De lessen op maandagochtend en maandagavond vinden plaats in de Yogastudio De Weideblik, Bosweg 20 in Wageningen.

​De lessen op vrijdagochtend vinden plaats in Villa Erica, Ericapark 1 in Bennekom
Matjes zijn aanwezig. Het enige wat je dient mee te nemen is een badlaken en soepele, warme kleding waarin je gemakkelijk kunt bewegen; eventueel een dekentje om onder te liggen.

 

 

Een deelnemer:

 

"Marjolein combineert een nuchtere, persoonlijke kijk op yoga met tijd en aandacht voor het spirituele aspect. Dit maakt haar lessen boeiend. Ze geeft nadrukkelijk ruimte voor de eigenheid van alle deelnemers aan de les. Een heerlijke manier om ontspannen aan de rest van je dag te kunnen beginnen".

 

INDIVIDUELE LES

  • Wil je je beter leren ontspannen of soepeler in je lijf zitten?

  • Heb je weinig tijd en wil je graag les aan huis?

  • Wil je graag een persoonlijk programma op maat voor jouw specifieke mogelijkheden?

 

Bij Yoga Sunya is het mogelijk om individuele yogabegeleiding te krijgen.

De individuele begeleiding kan helemaal op maat worden afgesproken tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek.

De yogabegeleiding kan plaatsvinden bij jou thuis of bij Yoga Sunya, Ereprijs 33 in Bennekom. Ik kijk naar jouw mogelijkheden en jouw eigen wensen/doelstellingen en maak een programma op maat voor jou. Een individueel programma kan van lengte variëren; we kijken samen naar wat voor jou wenselijk is.

 

Het kennismakingsgesprek is gratis, per begeleidingsmoment van 45 minuten breng ik €45,00 in rekening exclusief een kilometervergoeding.

 

YOGA BIJ ROUW

"Wat is het grootste misverstand over rouw?

Dat het op een gegeven moment helemaal over moet zijn. Dat zal niet gebeuren. Je leert beter om te gaan met de emoties die nog opgeroepen kunnen worden. Het hoeft geen belasting meer te zijn, maar het is iets wat bij jou en jouw leven blijft horen. Het gaat om draagkracht en veerkracht. Niet verharden om wat je verloor, maar je hart open stellen zodat je nieuwe verbindingen aan durft te gaan"

Het is mijn eigen ervaring dat yoga tijdens een rouwproces behulpzaam kan zijn om te leren omgaan met  spanningsklachten, verdriet, angst en alles wat zich aandient. Je lijf voelt bij rouw vaak gespannen en vermoeid. Door middel van bewegen en het gebruik van je adem kan het lichaam zich weer leren ontspannen.

In de eerste fase van je rouw, waarbij de nieuwe realiteit van het verlies tot allerlei veranderingen leiden in je leven, kunnen yoga oefeningen een belangrijk houvast zijn te midden van alle onzekerheid.

In de tweede fase van je rouw, waarin je misschien kampt met gevoelens van schuld, verdriet, angst of boosheid, kan yoga je helpen om met deze gevoelens om te gaan.

Als je leven weer langzaam op de rails komt, maar eenzaamheid en leegte je nog altijd parten speelt, helpt yoga je opnieuw te verbinden met jezelf op een milde manier. Hierdoor leer je je eigen veerkracht kennen en kan je je leven een nieuwe wending geven.

Belangrijk om dit proces aan te gaan is dat je geduld kunt opbrengen in het omgaan met deze fundamentele verandering zodat je na verloop van tijd weer krachtig en levend in het leven durft te staan!

 

Ik ontleen de thema's voor mijn lessen aan oosterse filosofie; deze thema's zijn goed te koppelen aan langdurige verwerkingsprocessen. In de lessen werken we met het lichaam en de adem om je te laten ervaren dat er naast het grote verdriet in je leven óók ruimte en heelheid in jou bestaat. Tijdens je yogabeoefening kun je de tijd nemen om in contact te komen met deze ruimte en heelheid.

"Werkelijkheid is altijd zachtmoediger dan de verhalen die we erover vertellen"

Byron Katie

 

BEDRIJFSYOGA

Wilt u dat yoga een bijdrage levert aan vitaliteit, duurzame inzet en ontspanning bij uw medewerkers?

Wilt u dat uw medewerkers kennismaken met de mogelijkheden van yoga en/of meditatie?

 

Yoga Sunya biedt bedrijfsyoga voor groepen medewerkers. Tijdens deze lessen van 1 uur staat het bewegen centraal; de oefeningen volgen elkaar op in een flow en elke les eindigt met een heerlijke eindontspanning.

Yogamatten en kussens neem ik mee naar de locatie van uw bedrijf.

Neem contact met mij op en ik stuur u vrijblijvend een offerte.

 
 

Contact
Aanmelden

Algemene voorwaarden

Privacyverklaring

Yoga Sunya is erkend
door de Vereniging
van Yogadocenten Nederland

KvK 69267324